Ik zoek een discrete man voor meermaals klaar te komen.

5d4f3f61fcecaf82cd56bae2ef03b773.jpgHallo allemaal ik ben een Hilary 34 jaar en woon in het vlaams brabantse Huizingen. Een klein boeren dorpje aan de rand van Brussel.

Ik heb ooit één grote fout gemaakt in mijn leven… Dat was dat ik véél te vroeg  getrouwd ben. Was jong en naief en dacht de hele wereld aan te kunnen samen met mijn toen héél lieve betrouwbare man. Maar alles blijft niet ozals in de eerste jaren van de relatie. Maar door die man heb ik iets gekregen waar ik absoluut geen spijt van heb.

ik heb nu een schat van een dochter.ik ben op zoek naar een man die discreet is. ik vind een leuk mailtje van jou wel op zijn plek. ik ben op zoek in de hoek van de erotische kant.

Advertenties

2 comments

  1. Hey… Ik ben een man van 32jaar en je zoekertje slaat wel bij me aan. Ik zoek al een tijdje een geile fuckbuddy en ik denk dat ik je gevonden heb 😉 Ik woon in de buurt van Aalst dus zo gek ver is het niet. Misschien kunnen we wat mailen en foto’s naar elkaar sturen en dan weet je direct hóe goed gevuld mijn broek is.. Je hebt in ieder geval mooie grote borsten en daar hou ik van.mijn mailadres is vdsbruno@hotmail.com tot snel x

    Like

  2. Ik ben jong maar veel ervaringe als je mij stuurt ga je 100% ni spijt krijgen in sex ben k uniek xxx sms 0488083795

    Like

Reacties zijn gesloten.