Single Milf is op zoek naar wat meer spanning!

single vrouw zoekt

Ja, je leest het mannen! Ik ben een single vrouw, een milf, die inderdaad op zoek is naar wat meer spanning! Heb je ook genoeg van altijd hetzelfde gezever en gezaag, iedereen die zo vervangbaar is geworden dat mensen gewoon niet eens hun best willen doen om een date aangenaam te maken, of mannen die meteen verwachten dat het zeker op seks uitloopt , maar als er gen klik is lukt dat bij mij echt niet. Ben dan wel een single vrouw, maar wil echt iets meer!
 
Ik ben een 37 jarige milf, afkomstig uit het Vlaams-Brabantse Holsbeek, woon daar nu ook met mijn zoontje. Mijn ex en ik komen best nog goed overeen en hebben dan ook samen beslist om co-ouderschap te nemen, om zo een evenwaardige opvoeding aan ons kind te kunnen geven.. Maar dit betekend wel dat ik om de week en hele week allen zit, en dan ben ik liefst een beetje afgeleid 😉 Een single vrouw wil ook eens verwent worden, ik ben dus op zoek naar een man die me kan laten genieten en de tijd neemt om me te verwennen! Kan jij deze milf geven wat ze zoekt? Ik hou wel van een beetje experimenteren.. Als jij me laat zien wat je in huis hebt zal ik je ook eens belonen.. Hou je ook van veel genot en ben je een tikkeltje ondeugend? Dan hebben we misschien wel een match! Ik ben slank en verzorgd, met bruine, licht krullende haren en blauwe ogen. Zoek een even verzorgde man, uiterlijk speelt geen rol, de klik wel!
 
Denk jij ergens jezelf te herkennen in de enkele vereisten die ik stel, en kan je een single milf wel wat meer spanning bezorgen? Aarzel niet om me al te verrassen met een grappige of originele mail/bericht.. En wie weet ben ik straks geen single vrouw meer! Tot binnenkort! 

Advertenties

3 comments

  1. Ik zit ook in een co ouderschap regeling met men dochtertje ben een 23 jarige sportieve jonge man en wil graag voor jou de tijd neme en ook experimentere met je als de klik r is sms me als je meer over me wilt wete 0476649671

    Like

Reacties zijn gesloten.