Misschien een beetje raar, maar ik ben nog maagd.

opstapsnel.jpg

Hoy, iedereen! Ik ben een leuke, vlotte jonge studente van negentien jaar. ik hou van uitgaan, feesten, iets gaan drinken of chillen met vrienden en gewoon eens een filmpje kijken op de bank thuis.. en natuurlijk mijn opleiding volgen hé ;-). Ik woon nog steeds bij mijn ouders in West-Vlaanderen, meer bepaald in Krombeke.. Een jongen uit de buurt is dus nog zo handig!
 
Ja je ziet het wel he, een jonge studente met lange bruine haren en grijze ogen.. Slank, niet mis.. Maar toch alleen.. Eigenlijk heb ik nog nooit en vriendje gehad.. Zielig toch? En de hoogste tijd om er iets aan t veranderen! Natuurlijk wil dit ook zeggen dat ik nog maagd ben. En eerlijk, ik heb niet zo lang gewacht om dan met de eerste de beste het bed in te duiken.. Ik zoek gewoon een leuke jongen, om een band mee op te bouwen, iemand waar ik mee kan praten over alles en die ook alles eerlijk aan mij kan vertellen, misschien ook nog maagd is?? Of is dat net iets teveel gevraagd.. Een beetje ervaring kan nog handig zijn lol. Kortweg iemand om een gezellige date mee te beleven en hopelijk iets op te bouwen. Als studente kom ik best veel jongens tegen maar die zijn niet zo ge-interesseerd.. Tja het studentenleven zeker..
 
Ben jij een leuke jongen, met een beetje ervaring of geen? (hihi) Maakt niet uit, ben wel op zoek naar een jongen die zijn gevoelens wil laten zien en die een echte kans wil om elkaar beter te leren kennen.. Ik hou niet echt van die stoere jongens, wel een jongen die durft gevoelig te zijn.. Zoals ik zei, ben nog maagd en wil niet zomaar het bed induiken! Mail me om eens af te spreken! Tot binnenkort?

Advertenties

8 comments

  1. Hey,
    ik ben een 20 jarige student die net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen woont. Ik ben ook nog maagd en vind nu stil aan toch dat daar verandering in mag komen. Alleen heb ik net als jou geen zin om het nu met de eerste de beste te doen.
    Als je eens wil afspreken of verder contact wil leggen mail je maar naar dieter94svzw@hotmail.com

    Like

  2. Eindelijk een wvl schone! Ik van koksijde. Ben 34 knap enzou je maar al te graag doen genieten. Ik hou enorm veel van mijn tong tussen de beentjes doen spelen, laat me je es supernat likken en als je wil zou ik je heel voorzichtig mn 20 cm presenteren, kwik je horen kreunen mooie meid! Mail me aub

    Like

Reacties zijn gesloten.