Ben nog jong en verlegen meid maar wil graag een sexvriendje, zijn hier kandidaten?

xxcharlottexx.jpgHeeft mijn profiel foto je aandacht getrokken? Dat hoopte ik alleszins! Het heeft me heel wat gekost om die te trekken en dan te gebruiken, maar soms moet je al eens wat meer proberen buiten je comfortzone te komen om iets te bereiken! Ik ben een verlegen meid van 21 jaar die zich heeft voorgenomen meer te ondernemen om eindelijk een wat avontuur te beleven! Hopelijk heeft het dan het gewenste effect en reageert de juiste man op mijn oproep!

Het heeft even geduurd, maar hier ben ik dan jongens! Mijn naam is Charlotte, een verlegen meid van 21 die op zoek is naar een sexvriendje, en ik hoop, door me hier een beetje letterlijk en figuurlijk bloot te geven, die dan ook te vinden! Ben een lieve maar ondeugende, verlegen meid uit Torhout (Antwerpen)..  
Heb lange bruinblonde haren en bruine ogen, ging een beetje voor de Eva-look hier 😉 maar wil het niet zo braaf houden.. Ben wel degelijk op zoek naar sex.. Zou graag een jongen of man ontmoeten om dan een overeenkomst te sluiten dat ik je dan mijn sexvriendje kan noemen! Een even ondeugende maar ervaren man, misschien in Adams kostuum lol. Iemand die me de kneepjes van het vak kan leren.. Ik sta open voor alles en ben heel leergierig.. Wil jij een verlegen meid haar sexvriendje worden?
 
Aarzel dan niet langer ervaren mannen! Je krijgt de kans je ervaring te delen en me allerlei leuke dingen bij te leren! Hopelijk verander ik dan van verlegen meid naar volleerde sexgodin en dat allemaal terwijl jij mijn sexvriendje blijft! Serieuze kandidaten kunnen me altijd mailen en zichzelf een beetje beschrijven, hun ervaringen en verlangens delen.. Ik beantwoord alle mails en hoop snel een sexvriendje te vinden!

Advertenties

27 comments

 1. Aangenaam. Ik ben Jan. Zin in een ontmoeting. Schrijf me! janveysjan (at) hotmail.com
  Hoop dat je het ziet zitten om lekker te genieten. Ben serieus en respectvol!
  Bedankt
  Groetjes
  Jan

  Like

 2. Hallo, toekomstige venus
  Wel, ik wil bij dat seksgodinnetje zijn, ja ik wil wel uw sterveling zijn. In de oudheid was het simpel een sterveling kon toch iets van godelijkheid ervaren als hij zich tussen de benen van een godin bevond.
  Beiden in extase kunnen we echT genot ervaren

  Like

 3. Hey ik ben een man van 36j uit het Antwerpse. Ik kan me verplaatsen en wil heel graag je sexvriendje worden of heb je al iemand gevonden. Laat me iets weten xxx

  Like

 4. Hey,
  Ik ben kurt een man van 35 jaar. Graag had ik met jou in contact gekomen. Ik zou mijn ervaring met jou willen delen! Ik ben een lieve zachte man en ik zal jou zeker laten genieten! Je kan me mailen op splendids@outlook.be. Hopelijk hoor ik nog iets van jou.
  Groetjes,
  Kurt

  Like

 5. Hey,
  Ik ben kurt een man van 35 jaar. Graag had ik met jou in contact gekomen. Ik zou mijn ervaring met jou willen delen! Ik ben een lieve zachte man en ik zal jou zeker laten genieten! Je kan me mailen op splendids@outlook.be. Hopelijk hoor ik nog iets van jou.
  Groetjes,
  Kurt

  Like

 6. Hey Charlotte ik zou wel is met u is afspreken. ik ben een jonge van 22 jaar en woon ook in Antwerpen. Mijn mail adres is grazyDave@live.nl en mijn nummer is 0499413560 laat maar iets weten

  Like

 7. Ik ben 39jaar ik zoek lekker vrouwen die sex willen met my en ander ding doen zoals naar de cinema gaan in lekker genomen worden en zo voord wel voor en centje in je ben de baas bel me 04 83 50 33 97 in goede tip je gaat er zeker geen spijt hebbe voor je geld

  Like

 8. Ik verwenen alle vrouwen die er en centje voor betaald je gaat er geen spijt hebben niet kont tent geld tereug ik sta altijd geil bellen maar 04 83503397

  Like

Reacties zijn gesloten.