Ik zoek iemand met plassex ervaring voor eerste maal

Lekkerelatten.jpghellow boys en girls, via deze oproep hier zou ik graag in contact komen met mensen die aan plassex doen. Jaja je leest het goed plassex. Ik ben mischien wat jong maar wil graag eens meemaken hoe het voelt dat iemand op me pist. Dit mag een een man of een vrouw zijn, met ervaring en liefde voor dit niche. 

Even wat over mezelf nog; Ben dus een jonge meid van 19jaar uit oostvlaanderen, meerbepaald Nederhasselt. Een klein boeren dorpje waar ik men liefde nog niet ben tegen komen.

Kort samen gevat zoek ik dus iemand die me wat meer wegwijs kan maken in de wereld van plassex, geen stront en kaksex. Enkel plassen op elkaar, met elkaar, … of hoe je dat ook mag omschrijven. Bij intresse kan je me altijd een berichtje nalaten via mijn profiel

Advertenties

12 comments

 1. Hoi hoi alles goed lieverd ik ken wel goed neuken en befen en kond lieken en anaal neuken en plassex ook maar ik wet niet als jij intéresse in nij profiel heb xxx doudou

  Like

 2. Ik ben een kerel van 18 die jou wel ziet zitten , sms me of stuur een mailtje terug voor fotos en misschien zelfs afspreken?:d -0474911345

  Like

 3. Hey plassex is ook ern fantasme van mij. Ik wil dit wel eens proberen met jou. Ben 34 jaar en zie er niet slecht uit.
  Ik hoor het wel. Grtz

  Like

 4. Hey toffe JV, ik ben man (39) van omg. Aalst, dus afspreken zou makkelijk moeten kunnen. Ik heb wel interesse in jouw vraag. Als je terugmailt lees ik het wel. greetz. C.

  Like

 5. Plassex en poepsex is voor een man zelf niet erotisch en of geil.
  Je denkt er vaak aan als je geil bent, maar in het echt is het toch heel anders.
  (De meeste stoppen al na de eerste druppels plas en vinden het vies)
  Ik laat mijzelf al vele jaren voor geld in de mond plassen en ook soms poepen. (Doe het al sinds mijn lagere schooltijd)
  Als je vaak oefend met plas drinken, dan drink je dit als water en is helemaal niet vies meer. (Plas drinken is niet ongezond, indien je direct in de mond wordt geplast, dus nooit bewaren en later opdrinken)
  Voor vrouwen kan plassex (bij een partner) een zeer opwindende erotische belevenis zijn.
  – Voor vrouwen is het zeer opwindend als ze zelf heel erg plassen moeten en dan door een partner tergend traag tot een hoogtepunt worden gelikt, vrouwen komen dan plassend klaar in de mond van hun partner. (Meeste vrouwen zeggen dat dit heel heftig klaarkomen is)
  *Sommige vrouwen willen dit daarna elke keer weer opnieuw beleven of ze vinden er niets aan en doen het nooit meer.
  Maar plas en heel extreem poepsex is niet echt iets wat jij aan je eigen geliefde durft te vragen) 😉
  Daarom is het ook soms beter om je geheime sexfantasien met een vreemde te doen.
  Ik zelf geniet en kom klaar van de spanning als een meisje dit doet.
  Het is altijd heel spannend: want als je tegen een vreemde zegt dat je het toelaat, dan kun je niet meer terug en moet het dan maar nemen. (Vies of lekker, de andere plast gewoon door)
  Beffen en ook de plas smaakt van elk meisje weer anders, van sommige vind ik het zelfs heel lekker en van andere is het dus heel vies en goor. (Hangt ervan af wat dat meisje vooraf gedronken heeft, koffie en bier maakt de plas stinkend en vies en mix drankjes, vruchtensapjes, water, frisdrank maakt de plas juist weer heel zoet en smaakt dan best lekker)
  Poep slikken moet je nooit doen, dit is ongezond en je kan er ziek van worden.
  Bij poep sex is het voor de andere opwindend als jij hun de billen schoon likt. (Vies maar niet ongezond)
  Als een partner je in de mond wilt poepen, dan hou je de poep in de mond maar slikt deze niet door en spuug dit later weer uit. (Voor sommige meiden is dit het ultieme bewijs dat haar partner van haar houdt)
  Als iemand het graag eens wilt doen, maar je durft je eigen partner niet te vragen, dan bel mij maar 0032 499 23 26 39 (Vrouwen altijd 1 date Gratis en jij bepaald zelf wat je doet en natuurlijk zonder dwang, want het moet een unieke ervaring voor jou gaan worden)

  Like

 6. Bn 26j. Metisse uit vlaams-brabant heb wel wat ervaring ermee!¡!¡! Wil je me sms’en moest je interesse hebben?¿?¿?0479845279!¡!

  Like

 7. Hoi ik ben jordy 18 jaar uit antwerpen ik zoek man of vrouw die op mij wil plasen stuur me zo snel mogelijk een mail

  Like

 8. Hey, ik ben Jake en woon maar op een paar kilometer van je. Heb nog geen ervaring maar wil dit wel samen met jou ontdekken. Ik ben 29j! Laat me iets weten

  Like

Reacties zijn gesloten.