aziatische milf zoekt seks met sportieve man

aziaat neukengegroet mannen allerlei, ik ben een jonge vrouw van 34 en ben op zoek naar sex!?  Lijkt het je wel wat?

Ik woon in Limburg maar zoals je kan zien en afleiden van mijn profielnaam, ben ik van  aziaatische afkomst, slank gebouwd, zwarte haren en  ken meer dan genoeg standjes uit mijn favoriete boek; de kamasutra.

Ik ben al een tijdje via deze weg op zoek naar seks, maar de meesten die zich aanbieden zijn niet echt mijn type, vandaar mijn nieuwe tekstje met beschrijving van mijn ideale sekspartner!

De man met wie ik veel seks wil, mag best wat ouder zijn, maar wel een verzorgd voorkomen hebben; Liefst ook een beetje sportief en goed gebouwd.. ik hou niet van dikkere mannen of onhygenische mannen. Voor seks met mij mag je toch een beetje moeite doen niet? Je hebt een goede foto van mij te zien gekregen, ik verwacht dus ook een recente foto van jou en een beetje over jezelf als je me mailt of stuurt..

Eenmaal deze gegevens uitgewisseld en goedgekeurd 😉 kunnen we eindelijk afspreken voor wat ik nodig heb… Ik woon alleen en kan dus iemand ontvangen bij me thuis, waar ik natuurlijk een exemplaar van mijn “leesvoer” liggen heb, klaar om enkele dingen uit te proberen, hihi. Wil jij graag seks met mij? mail me dan of stuur je gegevens en foto door, ik kan bijna niet meer wachten.

x

Advertenties

13 comments

 1. Hoi.. Ik ben Nick, bijna 30j en woon zelf ook in limburg.
  Ik vroeg me af of je nog steeds op zoek bent, en of ik via deze weg echt met je in contact kan komen! Als je intresse hebt en/of vragen dan hoop ik snel iets van je te horen!
  grtzz nick

  Like

 2. Hey mooie meid ik ben 50 en zie dat je er top uitziet ik wil je wel eens ontmoeten ik wacht op jouw mailtje alvast een lief zoentje x

  Like

 3. He meid ik ben van nederlandse afkomst. 29 jaar. Altijd bloed geil. En ik kan u goed verwennen. Heel de nacht door. Laat maar iets weten. Als je echt verwent wilt worden.

  Like

 4. Heykes alles goed ik verwen graag de vrouwkes met een lekker etentje, massage, etc…… En al wat een vrouw maar fataseren kan. Ik maak die wensen werkelijkheid voor jou. Allemaal gratis verwennerij. Ik doe dit niet blijvend dus het is maar een tijdelijke actie.Ik kan me verplaatsen. Ik stel u zeker niet teleur laat de fantasie maar zijn beloop gaan. Contacteer me dus vlug 0476247452 xxx

  Like

 5. Hoi ik m36 reg tongeren slank m70 br ogen kort donker haar sms mij en ik kan u foto sturen 0489643422

  Like

Reacties zijn gesloten.